Sušienky rozmixujeme na prášok, pridáme rozpustené maslo a poriadne premiešame. Pripravíme si formu s priemerom 22 cm. Dno vyložíme papierom na pečenie, na ktorý dáme sušienkový základ, poriadne uhladíme a dáme do chladničky.
Smotanu vyšľaháme na tuhú šľahačku. V druhej miske vyšľaháme syr Philadephia alebo mascarpone s cukrom, pridáme kokosový jogurt (možno použiť aj biely alebo vanilkový a pridať 4 lyžice kokosu). Plátky želatíny namočíme do mlieka a necháme napučať. Napučanú želatínu ohrejeme, kým sa nerozpustí a pridáme ju do jogurtovej hmoty. Nakoniec pridáme vyšľahanú šľahačku, ktorú jemne vmiešame vareškou. Navrstvíme na sušienkový základ, uhladíme a odložíme do chladničky na 3 hodiny.
Nutelu v menšom hrnci ohrejeme a nalejeme ju na kokosovú hmotu. Uhladíme a ozdobíme kokosom a ovocím. Ak nechcete použiť nutellu, môžete vrch poliať čokoládovou polevou.