Najlepšie pudingáče

Recept Najlepšie pudingáče

Pridal: Kvietok278, 13.9.2020

Kategorie: Dezerty, Múčniky

FOTKA OD VÁS
Recept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáče
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Stále o nich čítam ake sú výborné, tak som ich vyskúšala. Sú úplne fantastické a hneď sa po nich zaprášilo. Pečiete ich aj vy?

FOTKA OD VÁS
Recept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáčeRecept Najlepšie pudingáče

Pridal: Kvietok278, 13.9.2020

Kategorie: Dezerty, Múčniky

SUROVINY

Cesto:

1/4 lmlieko
2 dclolej
3 ksžĺtok
400 ghladká múka
10 lyžičiekcukor
štipkasoľ
20 gdroždie

Krém:

3 bal.vanilkový puding
3/4 lmlieko
3 ksvanilkový cukor
5-6 lyžíckryštálový cukor
180 gmaslo

Ďalej budeme potrebovať:

na potretievajce
na posypaniepráškový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Pripravíme si kvások z 2 lyžičiek cukru, mlieka a droždia. V mise zmiešame múku, štipku soli, cukor, žĺtky, mlieko, olej a kvások. Cesto necháme nakysnúť cca 1 hod - aby zdvojnásobilo objem.
  2. Ak nakysne cesto urobíme si puding. Po vychladnutí vyšľaháme s maslom. Zatiaľ dáme plnku do chladničky.
  3. Urobíme valčeky s priemerom asi 1 cm a dlhé asi 20 cm, ktoré prehneme na polovicu, tým vzniknú dva pramene, ktoré upletieme a koniec vsunieme dole. (Z cesta sa snažíme vyvaľkať "hadov" s hrúbkou prsta a rozkrájame po 20 cm. "Hada" ohneme na polovicu a zakrútime ako vrták.).
  4. Necháme na plechu kysnúť, potrieme rozšľahaným vajíčkom a pečieme na 200 stupnov cca 15 min.
  5. Keď vychladnú rozkrojíme, naplníme a posypeme práškovým cukrom. Z dávky vyjde 16 ks o dĺžke 10 cm.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť