Malinový cheesecake s čokoládou

Recept Malinový cheesecake s čokoládou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Malinový cheesecake vás osloví svojou farbou a zároveň kombinácia malín a čokolády je nesmrteľná.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Základ:

250 gmaslové sušienky
100 gmaslo

Náplň:

750 gjemný tvaroh
150 gpráškový cukor
200 gkyslá smotana
3 lyžice (prášok lyofilizovaných malín alebo)rozmixované mrazené maliny

Poleva:

150 ghorká čokoláda
100 mlsmotana na šľahanie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Sušienky si rozmixujeme alebo podrvíme. Pridáme roztopené malo a hmotu vtlačíme do formy s priemerom 26 cm a predpečieme 10 minút na 180°C.
  2. Plnku pripravíme zmiešaním všetkých surovín. Vylejeme na predpečený korpus a pečieme na 160°C asi 50 minút.
  3. Hotový cheesecake necháme vychladnúť a polejeme zmesou horkej čokolády, zmiešanou s horúcou šľahačkovou smotanou. Nakoniec necháme cez noc stuhnúť v chladničke.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť