Cícerový guláš

Recept Cícerový guláš

Pridal: Adddy17, 18.9.2020

Kategorie: Strukoviny, Guláš, Cícer, Obed, Hlavné jedlo, Polievky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Cícerový guláš. Autor receptu: Adddy17

FOTKA OD VÁS

Pridal: Adddy17, 18.9.2020

Kategorie: Strukoviny, Guláš, Cícer, Obed, Hlavné jedlo, Polievky

SUROVINY

Budeme potrebovať:

1/3 vreckacícer
1-2 ksmrkva
6 ksšampiňón
2 kscibuľa
1 ksčervená paprika
4 kszemiak
mletá rasca
gulášové korenie
majorán
soľ
1/2 kockymasox
2-3 strúčikycesnak
2 lyžicekečup
trochuhladká múka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Večer si namočíme cícer. Druhý deň ho uvaríme do mäkka. Mrkvu nastrúhame na hrubo, šampiňóny pokrájame na plátky, papriku na rezance, zemiaky na kocky.
  2. Na troške oleja orestujeme cibuľku. Posypeme gulášovým korením, rascou. Pridáme nastrúhanú mrkvu, šampiňóny, papriku a zemiaky, ľahko osmažíme a podlejeme vodou. Osolíme, pridáme masox. Varíme asi 10 minút.
  3. Vmiešame varený cícer, 2 lyžice kečupu, majoránku a prelisovaný cesnak. Rozmiešame trošku hladkej múky vo vode a zahustíme tým cícerový guláš. Dá sa jesť samotný alebo s pečivom. Dobrú chuť.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť