Zeleninové kuracie soté s tekvicovými hranolkami

Pridal: wiwuska, 27.10.2020
Kategorie: Fitness, Zdravé recepty, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Zeleninové kuracie soté s tekvicovými hranolkami. Autor: Wiwuska
FOTKA OD VÁS
Pridal: wiwuska, 27.10.2020
Kategorie: Fitness, Zdravé recepty, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
SUROVINY
500 gkuracie prsia
1 kscibuľa
kokosový olej
soľ
mleté čierne korenie
1 lyžicasójová omáčka
podľa chutizelenina
1 kstekvica
grilovacie korenie
- Kuracie prsia nakrájame na kocky, na kokosovom oleji osmažíme cibuľu do sklovita, potom pridať kuracie prsia, aby sa mäso zatiahlo do biela, pridať soľ, mleté biele/čierne korenie, sójovú omáčku, podliať vodou, pridať zeleninu podľa voľby a dusiť domäkka.
- Hranolky: tekvicu olúpať, vydlabať stred so semienkami, nakrájať na hranolky, šup na plech s papierom na pečenie, preliať olivovým olejom, po 15 minútach pečenia na 180 stupňov otočiť hranolky na druhú stranu, piecť 15 minút, potom posypať grilovacím korením a ešte piecť 5 minút.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Zeleninové kuřecí soté s dýňovými hranolky.
KOMENTÁRE K RECEPTU