Zapekané hranolky z zeleru

Pridal: NajLucka, 9.10.2020
Kategorie: Fitness, Zdravé recepty, Chuťovky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Výborné zelerové hranolky. Korenie môžete meniť podľa vlastnej chuti.
FOTKA OD VÁS
Pridal: NajLucka, 9.10.2020
Kategorie: Fitness, Zdravé recepty, Chuťovky
SUROVINY
Budeme potrebovať:
750 gzeler
2 lyžiceolivový olej
soľ
korenie
tymián
oregano
cesnakový prášok
červená mletá paprika
- Soľ, korenie, tymián, oregano, cesnakový prášok a mletú červenú papriku zmiešame v miske.
- Zeler olúpeme, umyjeme a nakrájame na hranolčeky. Vložíme ich do misky, pridáme olivový olej, zmes korenia a dôkladne premiešame.
- Okorenené zelerové hranolky poukladáme na plech, ktorý sme si vyložili papierom a pečieme pri teplote 230 stupňov do zlata.
- Podávame s rôznymi omáčkami alebo ako prílohu k mäsu. Dobrú chuť!
Zdroj: Nosalty
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Zapékané hranolky z celeru.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Frytki z selera pieczone w piekarniku.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Sellerie-Pommes aus dem Backofen an.
KOMENTÁRE K RECEPTU