Tvarôžková pomazánka

Recept Tvarôžková pomazánka
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tak jednoduchá nátierka, ktorú si viete pripraviť aj týždeň dopredu. Vydrží v chladničke dlho a čím dlhšie syry zrejú, tým sú predsa lepšie, takže aj nátierka bude oveľa chutnejšia. Sú ľudia, ktorí olomoucké syrečky veľmi nemajú v obľube, ale musia ich vôňu strpieť pre dobro v rodine, pretože ostatní členovia rodiny ich majú radi :) tvarôžky strúhame na hrubšom strúhadle, aby sme docielili výraznejšiu chuť. Autor: Naďa I. (rebeka)

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

100 gramovolomoucké syrečky
1 hrnčeksvetlé pivo
1 lyžičkamletá sladká paprika
1 lyžicanátierkové maslo
2 kscibuľa
1 strúčikdrvený cesnak
chilli
soľ
korenie
rasca

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Jemne nasekanú cibuľu zmiešame s riadne odležanými tvarôžkami, ktoré som si nastrúhala.
  2. Pridáme ostatné ingrediencie, dochutíme soľou, rascou a chilli, zalejeme pivom a premiešame.
  3. Dáme do chladničky odpočinúť na dva dni.
  4. Podáváme s čerstvým chlebom.

Môj blog: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť