Trubičky s parížskym krémom

Recept Trubičky s parížskym krémom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Milujete parížsky krém? Tak toto musíte vyskúšať. Lístkové cesto, parížsky krém a oriešky. Dokonalá kombinácia.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Krém:

100 ghorkej čokolády
250 mlšľahačkovej smotany

lístkové cesto

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Lístkové cesto si nakrájame na prúžky a obtočíme ním kovové trubičky. Dáme na plech s papierom na pečenie. Potrieme vajíčkom a posypeme nasekanými orieškami. Pečieme na 200 °C asi 8 minút. Vychladnuté trubičky plníme pripraveným parížskym krémom a konce ozdobíme nasekanými orieškami.
  2. Smotanu s horkou čokoládou zohrejeme tak, aby sa čokoláda roztopila, ale smotana nezovrela. Necháme úplne vychladnúť a následne uložíme do chladničky na minimálne 12 hodín. Tuhý krém krátko vyšľaháme.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť