Rýchly obed z tlakového hrnca

Recept Rýchly obed z tlakového hrnca
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tento nápad vznikol v okamihu, keď som sa zdržala v meste, kde práve prebiehal farmársky trh a ja som zistila, že je už veľa hodín. V hlave som rozmýšľala, čo by som tak rýchlo urobila.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

2 ksúdené kuracie stehná
6 ksstredne veľké zemiaky
100 gslanina
1 kscibuľa
1 kskapia (alebo iná čerstvá paprika)
4 strúčikycesnak
vetvičkarozmarín
soľ
grilovacie korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Slaninu nakrájame na menšie kúsky. Tú osmažíme v tlakovom hrnci dozlatista, pustí aj trochu tuku, na ktorom osmažíme aj cibuľu a nakrájanú kapiu.
  2. Do osmaženej slaniny s cibuľou a kapiou pridáme aj na plátky nakrájaný cesnak, chvíľu restujeme, ale nie dlho, aby cesnak nezhorkol.
  3. Pridáme zemiaky, ktoré osolíme a okoreníme, premiešame, pridáme aj údené kuracie stehná, ktoré sme vopred okorenili svojim obľúbeným korením a pridáme aj rozmarín.
  4. Zavrieme tlakový hrniec a keď začne syčať, tak nastavíme na 5 minút a máme hotovo. Podávame so šalátom.

Moj blog: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť