Pstruh pečený v rúre

Pridal: LENULKA, 6.10.2020
Kategorie: Pstruh, Ryby a morské plody, Vianoce, Sviatočné pečenie, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
U nás doma pstruha pripravujem na Vianoce. Kapor nám veľmi nechutí, tak som hľadala chutnejšiu náhradu. Vyskúšala som veľa druhov, od kapra až po lososa a najlepší variant pre nás je určite pstruh. Pečiem ho na masle, len zľahka ho pomúčime a dobre osolíme (nebojte sa prisoliť viac, ryba potrebuje veľa soli). Najčastejšie ako prílohu volím zemiakový šalát, ale pokojne môžete zvoliť aj zemiakovú kašu alebo zeleninový šalát. Autor: Lenulka
FOTKA OD VÁS
Pridal: LENULKA, 6.10.2020
Kategorie: Pstruh, Ryby a morské plody, Vianoce, Sviatočné pečenie, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
SUROVINY
4 kspstruh
podľa potrebymaslo
podľa potrebyolej
podľa chutisoľ
troškahladká múka
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Pstruh pečený v troubě.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Sütőben sült pisztráng.
KOMENTÁRE K RECEPTU