Pomazánka z pečeného mäsa

Recept Pomazánka z pečeného mäsa

Pridal: rebeka, 18.10.2020

Kategorie: Pomazánky, Pašteky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Natierame na chrumkavé čerstvé pečivo a podávame posypané čerstvou pažítkou. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTKA OD VÁS

Pridal: rebeka, 18.10.2020

Kategorie: Pomazánky, Pašteky

Čas prípravy:

SUROVINY

pečené mäso pomleté
jarná cibuľka
pažítka
natvrdo uvarené vajce
kyslá uhorka
dijonská horčica
soľ
korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Premiešame a dochutíme.
  2. Ak je mäso suchšie a nemáme výpek (ja som mala) pridáme lyžicu povolenej masti.
  3. Natierame na chrumkavé čerstvé pečivo a podávame posypané čerstvou pažítkou.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť