NajRecept.sk Pomazánky Pašteky Pomazánka z pečeného mäsa
Pomazánka z pečeného mäsa
Recept Pomazánka z pečeného mäsa
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
rebeka    ·   18.10.2020

Pomazánka z pečeného mäsa

Natierame na chrumkavé čerstvé pečivo a podávame posypané čerstvou pažítkou. Autor: Naďa I. (Rebeka)

15 min
Čas prípravy
Suroviny
pečené mäso pomleté
jarná cibuľka
pažítka
natvrdo uvarené vajce
kyslá uhorka
dijonská horčica
soľ
korenie
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Premiešame a dochutíme.
  2. Ak je mäso suchšie a nemáme výpek (ja som mala) pridáme lyžicu povolenej masti.
  3. Natierame na chrumkavé čerstvé pečivo a podávame posypané čerstvou pažítkou.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár