Mrkva na husto s mäsom

Recept Mrkva na husto s mäsom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Mrkva na husto s mäsom so zemiakovou kašou. Jedno z obľúbených hlavných jedál môjho manžela. Až sa čudujem, že mrkvu môže v takom množstve, pretože ak to pridám do guláša napríklad, tak ohŕňa nosom, prečo toľko mrkvy. K tomuto hlavnému jedlu jednoznačne ako príloha zemiaková kaša. S ryžou mi to veľmi nechutí, ale sto ľudí, sto chutí.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

1 kscibuľa
1-2 lyžicehladká múka
podľa potrebyolej
3 ksmrkva
200-250 gkuracie mäso
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie
podľa chutikryštálový cukor
podľa potrebyzeleninový vývar

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. V hrnci opražíme cibuľku. Vložíme na cibuľu na kocky nakrájané mäso a nakrájanú mrkvu ((kto chce môže pridať i hrášok), ľahko osmažíme, osolíme, okoreníme a dusíme 20 minút, občas podlejeme vývarom.
  2. Na záver zahustíme hladkou múkou a dochutíme cukrom podľa chuti (môžeme pridať 2 lyžice kyslej smotany).
  3. Podávame so zemiakovou kašou alebo s ryžou.

Zdroj: ღ Vaření a pečení s radostí ღ

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť