Losos s cícerovo-paradajkovou omáčkou

Recept Losos s cícerovo-paradajkovou omáčkou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Rýchlovka pripravená na obed alebo večeru. Losos podávaný s cícerovo-paradajkovou omáčkou a k tomu ako príloha chrumkavá bageta.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Ingrediencie:

2 kúskylosos
2 strúčikycesnak
1 kscibuľa
plechovkacícer
plechovkakrájané paradajky
soľ
sečuánske korenie
citrónové korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na oleji si speníme cibuľku, potom cesnak na plátky a potom plechovku cíceru bez nálevu a plechovku paradajok.
  2. Lososa si osolíme, okoreníme citrónovým korením a z každej strany osmažíme tak minútu a pol. Paradajkovú omáčku si preložíme na pekáčik a vložíme lososa. Dáme do vyhriatej rúry a pečieme asi 5-10 minút. Ako kto má rád.
    Podávala som s pečenou bagetkou. Dobrú chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s láskou

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť