NajRecept.sk Ryby a morské plody Losos Losos s cícerovo-paradajkovou omáčkou
Losos s cícerovo-paradajkovou omáčkou
Recept Losos s cícerovo-paradajkovou omáčkou
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
NajLucka NajLucka    ·   14.6.2015

Losos s cícerovo-paradajkovou omáčkou

Rýchlovka pripravená na obed alebo večeru. Losos podávaný s cícerovo-paradajkovou omáčkou a k tomu ako príloha chrumkavá bageta.

Suroviny

Ingrediencie:

2 kúsky
losos
2 strúčiky
cesnak
1 ks
cibuľa
plechovka
cícer
plechovka
krájané paradajky
soľ
sečuánske korenie
citrónové korenie
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Na oleji si speníme cibuľku, potom cesnak na plátky a potom plechovku cíceru bez nálevu a plechovku paradajok.
  2. Lososa si osolíme, okoreníme citrónovým korením a z každej strany osmažíme tak minútu a pol. Paradajkovú omáčku si preložíme na pekáčik a vložíme lososa. Dáme do vyhriatej rúry a pečieme asi 5-10 minút. Ako kto má rád.
    Podávala som s pečenou bagetkou. Dobrú chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s láskou

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár