Kuracie slimáky na paličke so zemiakovou kašou

Recept Kuracie slimáky na paličke so zemiakovou kašou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Dneska ma nenapadá lepšia poznámka ako proste ... výborný obedík. Už ma omrzelo klasické kuracie soté alebo kuracie plátky na šťave. Tak som vymyslela trochu kreatívnejší tanier, kuracie som zvinula a naplnila a nakrájala na kúsky, ktoré som napichala na špajlu. Vyzerá to skvele a chutí ešte lepšie. Odporúčam vyskúšať. Autor: Danka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

4 kskuracie prsia
150 gšunka
150 ganglická slanina
podľa chutisoľ
podľa chutičierne korenie
podľa chutisušený cesnak
podľa chutigrilovacie korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso rozrezať, rozklepať, z oboch strán osoliť, okoreniť, poklást plátky šunky a slaniny, zrolovať a na hodinku uložiť na polystyrénovej tácke do mrazničky (lepšie sa potom krája).
  2. Potom vždy zapichneme do rolky špajľu a odrežeme slimáka, postup opakujeme, kým nezískame špíz danej dĺžky (jednoducho nesmieme zabudnúť, že sa nám hotový špíz musí zmestiť do panvičky :-)).
  3. Smažíme na masti z oboch strán dozlatista. Po vybratí mäsa hotový výpek zaprášime trochou hladkej múky.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť