Knedľa alá buchty na pare. Perfektný tip, čo so zvyšnou knedľou.

Recept Knedľa alá buchty na pare. Perfektný tip, čo so zvyšnou knedľou.
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Určite poznáte knedľu obaľovanú vo vajci. Vyskúšajte sladkú variantu. Ak ste mali k obedu segedínsky guľáš a ostal vám kúsok kysnutej knedle, určite si pripravte falošné buchty na pare. Niekto knedľu vysmáža ako chlebík vo vajíčku, ja pripravujem takto "buchty" na pare.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:

SUROVINY

1 ksknedľa
trochumaslo
trochukakao
trochupráškový cukor
trochulekvár

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Knedlík nakrájame na centimetrové plátky, ohrejeme a uložíme na tanier.
  2. Potrieme domácim lekvárom.
  3. Posypeme zmesou kakaa a práškového cukru a polejeme rozpusteným maslom.
  4. Nikdy by ma nenapadlo, že takto využijem zvyšnú časť knedle. Určite vyskúšajte, je to extrémne rýchly recept a zasýtite každého, komu tento obed ponúknete.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť