Karbonátok plnený hermelínom

Recept Karbonátok plnený hermelínom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Ak máte radi hermelín, určite vyskúšajte tento mega karbonátok, ktorý obalíte mletým mäsom. Je to neskutočná dobrota. Zvykla som hermelín iba grilovať, ale odkedy som objavila tento recept, iný nerobím. Je to fantastické. Ja sebe ako prílohu robím iba šalát, ale ostatným doma robím klasickú zemiakovú kašu. Určite vyskúšajte. Autor: Lacusin

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Karbonátky:

500 gmleté bravčové mäso
1 ksvajce
1 hrsťstrúhanka
100 mlmlieko
1 lyžičkasladká mletá paprika
1 lyžicapažítka
1 strúčikcesnak
podľa chutikorenie
podľa chutisoľ

Na dokončenie:

2 kshermelín
podľa potreby na vypráženieolej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mleté mäso zmiešame s vajcom, strúhankou, mliekom, paprikou, pažítkou, cesnakom, soľou a korením.
  2. Hermelíny pozdĺžne rozkrojíme, takže máme 4 kolieska. Z hmoty na karbonátky urobíme slabšie koliesko, položíme naň jedno koliesko hermelínu a zakryjeme druhým kolieskom karbonátku.
  3. Karbonátky vyprážame v mierne rozpálenom oleji dozlatista. Podávame so zemiakmi alebo šalátom.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU

Během smažení se mi maso na bocich otevřelo a nevypadalo to vubec hezky a kdybych tam nedala hermelin celý, tak by mi vytekl, priste bych to zkusila v troubě.

Bylo to vynikající !

Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť