Hovädzí guláš s hubami a s opečenou karlovarskou knedľou

Pridal: NajLucka, 15.9.2020
Kategorie: Hovädzie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Omáčky, Čásť dňa, Hovädzí guláš
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Kým bolo vonku ešte pekne, robili sme guláš párty, ale určite odporúčam pripraviť aj na sporáku. Je to chutná dobrota.
FOTKA OD VÁS
Pridal: NajLucka, 15.9.2020
Kategorie: Hovädzie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Omáčky, Čásť dňa, Hovädzí guláš
SUROVINY
1 kghovädzie predné mäso
1 kgcibuľa
1/2 kgčerstvé nakrájané povarené huby
1 kscelá červená paprika
1 lyžicamletá paprika
1 bal.paradajkový pretlak
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
1 a 1/2 lhovädzí vývar
2 lyžiceocot
podľa potrebytmavá zápražka
- Nakrájanú cibuľu opražíme do hneda, pridáme mäso, opečieme, pridáme soľ, korenie a paradajkový pretlak.
- Presmažíme, ďalej pridáme mletú papriku, nakrájanú papriku, zalejeme vývarom a dusíme, kým nie je mäso mäkké.
- Potom pridáme povarené huby, dochutíme, pridáme ocot a zahustíme.
- Karlovarskú knedľu nakrájame na plátky a zľahka osmažíme alebo dáme na chvíľu na domáci gril.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Hovězí guláš s houbami a s opečeným karlovarským knedlíkem.
KOMENTÁRE K RECEPTU