Hovädzí guláš s hubami a s opečenou karlovarskou knedľou

Recept Hovädzí guláš s hubami a s opečenou karlovarskou knedľou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Kým bolo vonku ešte pekne, robili sme guláš párty, ale určite odporúčam pripraviť aj na sporáku. Je to chutná dobrota.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

1 kghovädzie predné mäso
1 kgcibuľa
1/2 kgčerstvé nakrájané povarené huby
1 kscelá červená paprika
1 lyžicamletá paprika
1 bal.paradajkový pretlak
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
1 a 1/2 lhovädzí vývar
2 lyžiceocot
podľa potrebytmavá zápražka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Nakrájanú cibuľu opražíme do hneda, pridáme mäso, opečieme, pridáme soľ, korenie a paradajkový pretlak.
  2. Presmažíme, ďalej pridáme mletú papriku, nakrájanú papriku, zalejeme vývarom a dusíme, kým nie je mäso mäkké.
  3. Potom pridáme povarené huby, dochutíme, pridáme ocot a zahustíme.
  4. Karlovarskú knedľu nakrájame na plátky a zľahka osmažíme alebo dáme na chvíľu na domáci gril.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť