NajRecept.sk Mäso Hovädzie mäso Hovädzí guláš s hubami a s opečenou karlovarskou knedľou
Hovädzí guláš s hubami a s opečenou karlovarskou knedľou
Recept Hovädzí guláš s hubami a s opečenou karlovarskou knedľou
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
NajLucka NajLucka    ·   15.9.2020

Hovädzí guláš s hubami a s opečenou karlovarskou knedľou

Kým bolo vonku ešte pekne, robili sme guláš párty, ale určite odporúčam pripraviť aj na sporáku. Je to chutná dobrota.

Suroviny
1 kg
hovädzie predné mäso
1 kg
cibuľa
1/2 kg
čerstvé nakrájané povarené huby
1 ks
celá červená paprika
1 lyžica
mletá paprika
1 bal.
paradajkový pretlak
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
1 a 1/2 l
hovädzí vývar
2 lyžice
ocot
podľa potreby
tmavá zápražka
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Nakrájanú cibuľu opražíme do hneda, pridáme mäso, opečieme, pridáme soľ, korenie a paradajkový pretlak.
  2. Presmažíme, ďalej pridáme mletú papriku, nakrájanú papriku, zalejeme vývarom a dusíme, kým nie je mäso mäkké.
  3. Potom pridáme povarené huby, dochutíme, pridáme ocot a zahustíme.
  4. Karlovarskú knedľu nakrájame na plátky a zľahka osmažíme alebo dáme na chvíľu na domáci gril.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár