Grilovaný hejk

Recept Grilovaný hejk
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Grilovaný hejk. Podávame s opečenými zemiakmi, chlebom alebo so zeleninou. Autor: remcula

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

cca 200 ghejk

Na marinádu:

4 strúčikycesnak
1/2 lyžicesladká paprika
1 lyžicacitrónová šťava
1/2 lyžičkykari korenie
1/2 lyžičkyzázvor (môže byť aj sušený)
1 lyžičkapetržlenová vňať
podľa chutikorenie na ryby
podľa potrebyslnečnicový olej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Hejka umyjeme, osušíme, osolíme a potrieme marinádou z uvedených surovín. Necháme odležať cca 2 hodiny.
  2. Potom na papieri na pečenie vo vyhriatej rúre grilujeme z každej strany cca 5-7 min.
  3. Podávame s opečenými zemiakmi, chlebom alebo so zeleninou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť