Fit nepečený jahodový cheesecake

Recept Fit nepečený jahodový cheesecake
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Aj koláč ako cheesecake si môžete pripraviť v zdravšej verzii. Tento je jahodový, nepečený a chuťovo výborný.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:

SUROVINY

Základ

80grozmixovaných ovsených vločiek
25gkokosová múka
15gstrúhaný kokos
20gvanilkový proteín (netreba)
50mlvoda
30grozmixovaných sušených brusníc (netreba)
20gkokosový olej
10gmed

Jahodová časť

350gmrazené jahody (necháme rozmraziť)
1/2baleniajahodový pudingový prášok
10gmed (alebo iné sladidlo)

Krém

500gjemný tvaroh
40gjahodový proteín (netreba, no v tom prípade viac sladidla)
10gmed
1 balenie (10g)plátková želatína

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Všetky ingrediencie na základ zmiešame. Vysypeme na dno okrúhlej formy s priemerom 20 cm vystlanej papierom na pečenie. Zmes rovnomerne natlačíme po dne.
  2. Jahodový pudingový prášok rozmiešame v šťave z rozmrazených jahôd. Jahody rozmixujeme a dáme variť spolu s pudingovým práškom a medom. Varíme do zhustnutia.
  3. Tvaroh, proteín a med zmiešame. Želatínu pripravíme podľa návodu na obale - plátky dáme na 10 minúť napučať do misky s 6PL vody. Potom ju dáme zohriať nad plameň a miešame, kým sa neroztopí (nevaríme!). K želatíne pridáme 2PL krému a premiešame. Túto zmes ihneď vmiešame do krému.
  4. Polovicu krému rozotrieme na pripravený základ. Do druhej polovice primiešame 2 polievkové lyžice jahodovej zmesi a dáme na 1. časť krému. Zvyšnú jahodovú zmes rozotrieme na vrch koláča.
  5. Pripravený cheesecake odložíme stuhnúť do chladničky cez noc.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť