Fantastický koláč z hrnčeka HOP DO RÚRY
Zaujal ma hlavne názov. Hop do rúry symbolizuje rýchly a jednoduchý koláčik. A naozaj to tak aj bolo. Už som ho piekla asi 5 krát a zakaždým mal veľký úspech. Hrnčekové recepty sú veľmi populárne a obľúbené. Vyskúšajte. Autor: Triniti
FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
2 hrnčekypráškový cukor
250 gmaslo
1/2 hrnčekamlieko
3 lyžicekakao
1 lyžicarum
4 ksvajce
2 hrnčekypolohrubá múka
1 bal.vanilkový cukor
1 bal.prášok do pečiva
- Práškový cukor, rozpustené maslo, mlieko, kakao a rum zmiešame. Odoberieme 1 hrnček, odložíme bokom - neskôr z toho vytvoríme polevu.
- K zvyšnej hmote pridáme vajíčka, vanilkový cukor a múku zmiešanú s práškom do pečiva.
- Cesto, ktoré vznikne rozotrieme na plech a pečieme pri teplote 160 stupňov asi 25 minút. Po upečení vrch potrieme polevou, ktorú sme odobrali na začiatku.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Fantastický koláč z hrnku HOP DO TROUBY.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Fantastyczne sypane ciasto HOP DO PIEKARNIKA.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Fantastischer Blechkuchen „HOPP IN DEN OFEN“ (Tassenrezept) an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Bögrés szelet.
KOMENTÁRE K RECEPTU