Fantastický koláč z hrnčeka HOP DO RÚRY
Zaujal ma hlavne názov. Hop do rúry symbolizuje rýchly a jednoduchý koláčik. A naozaj to tak aj bolo. Už som ho piekla asi 5 krát a zakaždým mal veľký úspech. Hrnčekové recepty sú veľmi populárne a obľúbené. Vyskúšajte. Autor: Triniti
FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
2 hrnčekypráškový cukor
250 gmaslo
1/2 hrnčekamlieko
3 lyžicekakao
1 lyžicarum
4 ksvajce
2 hrnčekypolohrubá múka
1 bal.vanilkový cukor
1 bal.prášok do pečiva
- Práškový cukor, rozpustené maslo, mlieko, kakao a rum zmiešame. Odoberieme 1 hrnček, odložíme bokom - neskôr z toho vytvoríme polevu.
- K zvyšnej hmote pridáme vajíčka, vanilkový cukor a múku zmiešanú s práškom do pečiva.
- Cesto, ktoré vznikne rozotrieme na plech a pečieme pri teplote 160 stupňov asi 25 minút. Po upečení vrch potrieme polevou, ktorú sme odobrali na začiatku.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Fantastický koláč z hrnku HOP DO TROUBY.
KOMENTÁRE K RECEPTU