Extra šťavnatá bublanina s jahodami za pár minút

Recept Extra šťavnatá bublanina s jahodami za pár minút
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Chutná, šťavnatá bublanina so sezónnym ovocím. Tentokrát je sezóna jahôd, tak som použila tie. Táto bublanina vôbec nieje suchá. Je šťavnatá vďaka bielemu jogurtu. Skúste. Autor: Karambola

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

2 ksvajce
200 gkryštálový cukor
60 golej
150 gbiely jogurt
250 gpolohrubá múka
8 gprášok do pečiva
350 gjahody

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme olej a biely jogurt. Na záver už len vareškou primiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva a cesto je hotové.
  2. Pripravíme si okrúhlu formu na pečenie, dno vyložíme papierom a na papier poukladáme celé jahody. Zalejeme ich cestom a pekne cesto uhladíme. Ja som jahody poukladala aj na vrch. Jemne ich do cesta prstom vtlačíme a dáme piecť.
  3. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov cca 40 minút.
  4. Vrch posypeme práškovým cukrom a podávame.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť