Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny. Postupne pridáme rozpustené maslo a rozpustenú čokoládu, múku zmiešanú s práškom do pečiva a úplne na záver vyšľahaný sneh z bielkov.
Takto pripravené cesto navrstvíme na plech, ktorý sme vyložili papierom a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov, kým sa kraje nezačnú oddeľovať od plechu. Upečené cesto vyberieme a necháme vychladnúť.
Krém: V mlieku rozpustíme cukor, pridáme pudingový prášok a uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť. Maslo vymiešame do peny, pridáme vychladnutý puding a šľaháme do hladka.
Krém navrstvíme na chladné cesto, poukladáme nakrájané jahody. Vrch ozdobíme vyšľahanou šľahačkou so stužovačom. Odložíme do chladničky, najlepšie na celú noc. Nakrájame úhľadné rezy a podávame. Dobrú chuť!