Bylinkové maslo s medvedím cesnakom
Fantastické bylinkové maslo, ktoré si môžete pripraviť rýchlo a jednoducho :) Príroda nám ponúka fantastické suroviny, ktoré stačí nazbierať. Samozrejme, nechajme niečo aj zvieratkám a neberme všetko :)
FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
SUROVINY
200 gmaslo
30 -50 gmedvedí cesnak
1/2 lyžičkybylinková soľ
- Zmäknuté maslo spolu s ostatnými ingredienciami dajte do robota a pár pulzami rozmixujte na jemné bylinkové maslo.
- Ak nemáte žiadny podobný robot, stačí len listy medvedieho cesnaku pomocou noža nasekať na čo najjemnejšie kúsky a dobre premiešať s maslom a soľou.
- Takto pripravené maslo dajte do cukrárskeho vrecka a vytlačte si tvary, či do formičiek a nechajte vychladiť v mrazničke.
- Po stuhnutí odlepte z podložky a uskladnite do dózy alebo igelitového sáčku a nechajte v mraze. Vyťahujeme si podľa potreby. (Výborné ako príloha na pečené alebo grilované mäsko).
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Bylinkové máslo s medvědím česnekem.
KOMENTÁRE K RECEPTU