Bolonské špagety

Recept Bolonské špagety
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Bolonské špagety. Autor: Roseangel

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Potrebujeme:

500 gmleté hovädzie mäso
1 plechovkalúpané paradajky
1 kscibuľa
2-3 strúčikycesnak
lekvár
majoránka
soľ
na posypaniesyr

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na panvici orestujeme na kocky nakrájanú cibuľu. Potom pridáme mleté ​​mäso a dusíme pod pokrievkou. Osolíme, okoreníme a po 15 minútach vyklopíme do panvice celú plechovku lúpaných paradajok aj so šťavou.
  2. Pridáme rozotretý cesnak a lyžicu lekváru. V priebehu varenia občas premiešame. Medzitým si uvaríme špagety. Keď je zmes hotová (cca 45 minút), dáme ju na špagety a posypeme syrom.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť