Vyprážaná morčacia pečeň so šťúchanými zemiakmi

Recept Vyprážaná morčacia pečeň so šťúchanými zemiakmi
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vyprážaná morčacia pečeň. Podávame so šťúchanými zemiakmi.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Budeme potrebovať:

500 gmorčacia pečeň
soľ
hladká múka
vajcia
strúhanka
masť na vyprážanie

Príloha:

zemiaky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Pečeň odblaníme, očistíme, umyjeme a starostlivo osušíme. Pozdĺžne prekrojíme.
  2. Osolíme / nie, nestvrdnú /, obalíme v hladkej múke, rozšľahaných vajciach a v strúhanke.
  3. Na rozpálenom tuku smažíme pozvoľna z oboch strán dozlatista.
  4. Podávame so šťúchanými zemiakmi.

Ďakujeme za povolenie na zdieľanie receptu od skvelej
kuchárky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť