Vyprážaná morčacia pečeň so šťúchanými zemiakmi

Pridal: NajLucka, 27.8.2021
Kategorie: Šťuchané, Zemiaky, Prílohy, Vnútornosti, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Vyprážaná morčacia pečeň. Podávame so šťúchanými zemiakmi.
FOTKA OD VÁS
Pridal: NajLucka, 27.8.2021
Kategorie: Šťuchané, Zemiaky, Prílohy, Vnútornosti, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
SUROVINY
Budeme potrebovať:
500 gmorčacia pečeň
soľ
hladká múka
vajcia
strúhanka
masť na vyprážanie
Príloha:
zemiaky
- Pečeň odblaníme, očistíme, umyjeme a starostlivo osušíme. Pozdĺžne prekrojíme.
- Osolíme / nie, nestvrdnú /, obalíme v hladkej múke, rozšľahaných vajciach a v strúhanke.
- Na rozpálenom tuku smažíme pozvoľna z oboch strán dozlatista.
- Podávame so šťúchanými zemiakmi.
Ďakujeme za povolenie na zdieľanie receptu od skvelej
kuchárky - Naďa Indruchová
Zdroj: Vaření s Tomem
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Smažená krůtí játra se šťouchanými bramborami.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Rántott pulykamáj tört burgonyával.
KOMENTÁRE K RECEPTU