Výborný syr v trojobale pečený v rúre - chutí ako vyprážaný!

Recept Výborný syr v trojobale pečený v rúre - chutí ako vyprážaný!
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Už dlhšiu dobu som mala chuť na vyprážaný syr. Nechcela som však klasický vyprážaný, tak som prvýkrát skúsila pečený v rúre a musím povedať, že chuťovo je totožný s tým vyprážaným. Obalila som ho klasicky v trojobale, naložila na papierom vyložený plech na pečenie a ešte vrch som poliala trochou oleja, aby bol pekne chrumkavý. K tomu som podávala už len zeleninu, ale kto chce, môže urobiť dvojkombináciu s hranolčekmi. Autor: Lacusin

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

2 plátky (hrubé 1 cm)tvrdý syr (ja som použila goudu)
2 lyžicehladká múka
2 ksvajce
3 lyžicestrúhanka
2 lyžiceolej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Každý plátok syra rozdelíme na 4 dieliky, takže máme 8 dielikov syra.
  2. Do misiek si pripravíme múku, rozšľahané vajcia a strúhanku.
  3. Syr obalíme klasicky v trojobale - najprv múku, potom vajíčko a strúhanku. Znovu zopakujeme obalenie vo vajíčku a strúhanke.
  4. Obalené dieliky syra naukladáme na plech vystlaným papierom na pečenie. Zľahka pokvapkáme olejom.
  5. Pečieme pri 200° C na hornom rošte dozlatista. Podávame so zeleninou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť