Vajíčková nátierka sa sardelkami a kaparmi

Recept Vajíčková nátierka sa sardelkami a kaparmi

Pridal: rebeka, 21.9.2020

Kategorie: Pomazánky, Vajíčková pomazánka

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vajíčková nátierka sa sardelkami a kaparmi. Natierame na čerstvý chlebík. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTKA OD VÁS

Pridal: rebeka, 21.9.2020

Kategorie: Pomazánky, Vajíčková pomazánka

Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

200 gnátierkové maslo bez príchuti
100 glučina
2 lyžicemajonéza
2 lyžičkydijonska horčica
100 gsardelkové očká v oleji s kaparmi
3 kslahôdková cibuľka (iba biela časť)
zväzokpažítka
5 ksnatvrdo uvarené vajce
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. V miske zmiešame nátierkové maslo, lučinu, horčicu a majonézu.
  2. Pridáme nadrobno pokrájané sardelky a cibuľku, nasekanú pažítku a vajíčka, ktoré nastúhame na strúhadle.
  3. Okoreníme a soľ pridáme podľa chuti. Necháme vychladnúť v chladničke a podávame s čerstvým pečivom.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť