Vajíčková nátierka sa sardelkami a kaparmi

Pridal: rebeka, 21.9.2020
Kategorie: Pomazánky, Vajíčková pomazánka
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Vajíčková nátierka sa sardelkami a kaparmi. Natierame na čerstvý chlebík. Autor: Naďa I. (Rebeka)
FOTKA OD VÁS
Pridal: rebeka, 21.9.2020
Kategorie: Pomazánky, Vajíčková pomazánka
Čas prípravy:
Čas varenia:
SUROVINY
200 gnátierkové maslo bez príchuti
100 glučina
2 lyžicemajonéza
2 lyžičkydijonska horčica
100 gsardelkové očká v oleji s kaparmi
3 kslahôdková cibuľka (iba biela časť)
zväzokpažítka
5 ksnatvrdo uvarené vajce
podľa chutisoľ
podľa chutikorenie
- V miske zmiešame nátierkové maslo, lučinu, horčicu a majonézu.
- Pridáme nadrobno pokrájané sardelky a cibuľku, nasekanú pažítku a vajíčka, ktoré nastúhame na strúhadle.
- Okoreníme a soľ pridáme podľa chuti. Necháme vychladnúť v chladničke a podávame s čerstvým pečivom.
Autor: Naďa I. (Rebeka)
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Vajíčková pomazánka se sardelkami a kapary.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Pasta jajeczna z sardelami i kaparami.
KOMENTÁRE K RECEPTU