Druhý deň prilejte k hustému základu 180-200 g čerstvej šľahačky, dobre premiešajte stierkou a vyšľahajte do tuhého krému. Šľahajte na nižšie otáčky, ku koncu veľmi opatrne, aby sa krém nezrazil.
Krém si preložte do vrecka s rezanou trubičkou, ja som použila tú s malými zúbkami s priemerom cca 7 mm. Krúživými pohybmi nastriekajte krém na jednotlivé orechové tyčinky a dajte do chladničky poriadne vychladiť, než budete máčať v poleve. Ak chcete proces urýchliť, dajte na 20-30 minút do mrazničky.
Nasekanú čokoládu dajte do misky a zalejte horúcou smotanou. Nechajte chvíľku stáť, potom stierkou vymiešajte do hladkej emulzie. Za občasného miešania nechajte vychladnúť, potom máčajte jednotlivé mašličky do polevy.