Pomazánka z pečeného mäsa

Recept Pomazánka z pečeného mäsa

Pridal: rebeka, 16.10.2020

Kategorie: Pomazánky, Pašteky, 15 minútovky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vajíčková, zelerová, tvarohová, bryndzová alebo škvarková. To sú tradičné nátierky, ktoré robievam veľmi často a teraz prišla na rad táto nátierka z pečeného mäsa. Pečené mäso robievam aj domáce, už som pridávala aj recept, takže si ho určite skúste pripraviť aj vy. Do tejto nátierky pridávam aj vajíčka uvarené natvrdo a dijónsku horčicu. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTKA OD VÁS

Pridal: rebeka, 16.10.2020

Kategorie: Pomazánky, Pašteky, 15 minútovky

SUROVINY

pečené mäso pomleté
najemno nasekaná vňaťová cibuľka
pažítka
natvrdo uvarené vajce
kyslá uhorka
dijonská horčica
soľ
korenie
masť

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Premiešame a dochutíme.
  2. Ak je mäso suchšie a nemáme výpek (ja som mala), pridáme lyžicu povolenej masti.
  3. Jednoduchá nátierka, ktorú máte pripravenú za pár minút.
  4. Na raňajky ako stvorená. Dobrú chuť.

Môj blog: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť