Pomazánka z pečeného mäsa

Pridal: rebeka, 16.10.2020
Kategorie: Pomazánky, Pašteky, 15 minútovky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Vajíčková, zelerová, tvarohová, bryndzová alebo škvarková. To sú tradičné nátierky, ktoré robievam veľmi často a teraz prišla na rad táto nátierka z pečeného mäsa. Pečené mäso robievam aj domáce, už som pridávala aj recept, takže si ho určite skúste pripraviť aj vy. Do tejto nátierky pridávam aj vajíčka uvarené natvrdo a dijónsku horčicu. Autor: Naďa I. (Rebeka)
FOTKA OD VÁS
Pridal: rebeka, 16.10.2020
Kategorie: Pomazánky, Pašteky, 15 minútovky
SUROVINY
pečené mäso pomleté
najemno nasekaná vňaťová cibuľka
pažítka
natvrdo uvarené vajce
kyslá uhorka
dijonská horčica
soľ
korenie
masť
- Premiešame a dochutíme.
- Ak je mäso suchšie a nemáme výpek (ja som mala), pridáme lyžicu povolenej masti.
- Jednoduchá nátierka, ktorú máte pripravenú za pár minút.
- Na raňajky ako stvorená. Dobrú chuť.
Môj blog: Vaření s Tomem
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Pomazánka z pečeného masa.
KOMENTÁRE K RECEPTU