NajRecept.sk Mäso Kuracie mäso Pikantné kuracie mäso na spôsob číny. Bleskový recept, ktorý si všetci chvália.
Pikantné kuracie mäso na spôsob číny. Bleskový recept, ktorý si všetci chvália.
Pikantné kuracie mäso na spôsob číny. Bleskový recept, ktorý si všetci chvália.
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Mineralka Mineralka    ·   3.2.2023

Pikantné kuracie mäso na spôsob číny. Bleskový recept, ktorý si všetci chvália.

Tento recept som pripravila manželovi a veľmi si ho chválil. Ako prílohu môže zvoliť ryžu, hranolky alebo pučené zemiaky

25 min
Čas prípravy
25 min
Čas varenia
Suroviny
500 g
kuracie prsia
50 g
pór
100 g
červená paprika kápia
1-2 strúčiky
cesnak
1 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
čierne korenie
mleté chilli
feferony
sójová omáčka
olej
voliteľné:cuketa
kukurica
šampiňóny
sezamové semienka
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Kuracie prsia nakrájame na rezančeky. Dáme ich do misky a pridáme soľ, korenie a chilli. Pridáme pretlačený cesnak a olej.
  2. Nakrájame zeleninu - cibuľu, papriku a pór. Pridať môžete aj šampiňóny, cuketu a podobne
  3. Kuracie prsia pridáme na rozpálenú panvicu s olejom. Restujeme pár minút. Pridáme všetku zeleninu, orestujeme a zalejeme sójovou omáčkou a posypeme sézamovými semienkami. Podávame s ryžou, s hranolkami alebo zemiakmi na rôzne spôsoby.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár