Pečená pšenová kaša extra čokoládová

Recept Pečená pšenová kaša extra čokoládová
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Skvelé, chutné a plnohodnotné raňajky, pripravené vopred, ktoré stačí ráno vytiahnuť z chladničky. Ak chcete skúsiť zmenu, namiesto ovsenej kaše si môžete pripraviť kašu zo pšena. Ja som tentokrát vyskúšala pečenú, extra čokoládovú.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Ingrediencie

120 gpšeno
cca 350 mlvoda
100 ghorká čokoláda
200 gkokosové mlieko z konzervy
20 gčokoládový proteín (netreba)
10 gkakao
10 gčokoládový pudingový prášok
20 gmed
2 ksvyšľahané bielky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Pšeno prepláchneme vriacou vodou. Dáme ho do hrnca, zalejeme vodou a varíme. Občasne miešame.
  2. Keď väčšina vody vsiakne, pridáme kokosové mlieko a premiešame. Následne pridáme nalámanú horkú čokoládu a miešame, kým sa rozpustí.
  3. Kakao, proteín a pudingový prášok rozmiešame v troche vody a vmiešame do hrnca so pšenom. Nakoniec osladíme a vmiešame vyšľahané bielky.
  4. Uvarenú kašu nalejeme do malej zapekacej misky a pečieme pri teplote 180 stupňov cca 20 minút. Konzumovať môžeme teplé i studené a ku kaši môžeme pridať tvaroh alebo jogurt.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť