NajRecept.sk Pomazánky Pašteky Paštéta z údenej makrely s chrenovým maslom
Paštéta z údenej makrely s chrenovým maslom
Recept Paštéta z údenej makrely s chrenovým maslom
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
NajLucka NajLucka    ·   18.10.2020

Paštéta z údenej makrely s chrenovým maslom

Super nátierka. S čerstvým pečivom neodolateľná. Vhodná na raňajky alebo na večeru.

Suroviny

Budeme potrebovať:

cca 200 g
mäso z údenej makrely
2 lyžice
maslo
3 stonky
jarná cibuľka
citrónové korenie
soľ
petržlenová vňať

Na chrenové maslo:

1 lyžica
maslo
1 lyžica
chren
petržlenová vňať
farebné korenie
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Údenú makrelu vykostíme a kusy mäsa dáme do mixéra spolu s cibuľkou a maslom. Okoreníme soľou, korením a rozmixujeme. Naplníme do misky a uhladíme.
  2. Pripravíme si chrenové maslo. Maslo v kastróliku prepustíme a potom vyšľaháme s chrenom a petržlenovou vňaťou. Nalejeme na paštétu a posypeme petržlenovou vňaťou a zdobíme guličkami korenia. Podávame s čerstvým pečivom. Dobrú chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s láskou

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár