Paštéta z údenej makrely s chrenovým maslom

Recept Paštéta z údenej makrely s chrenovým maslom
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Super nátierka. S čerstvým pečivom neodolateľná. Vhodná na raňajky alebo na večeru.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Budeme potrebovať:

cca 200 gmäso z údenej makrely
2 lyžicemaslo
3 stonkyjarná cibuľka
citrónové korenie
soľ
petržlenová vňať

Na chrenové maslo:

1 lyžicamaslo
1 lyžicachren
petržlenová vňať
farebné korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Údenú makrelu vykostíme a kusy mäsa dáme do mixéra spolu s cibuľkou a maslom. Okoreníme soľou, korením a rozmixujeme. Naplníme do misky a uhladíme.
  2. Pripravíme si chrenové maslo. Maslo v kastróliku prepustíme a potom vyšľaháme s chrenom a petržlenovou vňaťou. Nalejeme na paštétu a posypeme petržlenovou vňaťou a zdobíme guličkami korenia. Podávame s čerstvým pečivom. Dobrú chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s láskou

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť