Najlepšia domáca čalamáda bez zavárania

Pridal: Mineralka, 13.9.2020
Kategorie: Čalamády, Zavaraniny
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Vynikajúca príloha k hlavnému jedlu, ktorú si viete pripraviť aj bez zdĺhavého zavárania. Zvládne ju pripraviť aj začínajúci kuchár, ktorý so zaváraním nemá žiadne skúsenosti.
FOTKA OD VÁS
Pridal: Mineralka, 13.9.2020
Kategorie: Čalamády, Zavaraniny
SUROVINY
2 kghlávková kapusta
1 kgšalátová uhorka
500 gcibuľa
500 gmrkva
1 kgpaprika rôznych farieb
1 lyžicacelé korenie
70 gsoľ
podľa chutifeferónky
300 mlocot
400 gkryštálový cukor
4 ksbôbkový list
1 lyžičkakyselina citrónová
1 lyžičkaBorken - hydrogensiričitan draselný
- Poháre dôkladne uzavrieme a necháme ich na chladnom mieste odpočívať niekoľko týždňov, cca 4-6.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Nejlepší domácí čalamáda bez zavařování.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Najlepsze domowe pikle bez pasteryzowania.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Die beste hausgemachte säuerliche Gemüsebeilage – ohne Einmachen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Kedvenc házi csalamádém befőzés nélkül.
KOMENTÁRE K RECEPTU