Minipavlova so šľahačkou

Recept Minipavlova so šľahačkou

Pridal: Petra H, 28.11.2020

Kategorie: Múčniky, Dezerty

FOTKA OD VÁS
Recept Minipavlova so šľahačkou
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Piekla som kamarátke na oslavu a zožali veľký úspech. Ešte dobre, že som nafotila pár fotiek, aby som sa s receptom vedela podeliť. Nebojte sa, aj keď to vyzerá zložito, opak je pravdou :) Zdobila som čokoládou, ktorú som liala na bublinkovú fóliu. Niekde na internete som videla návod a tak som vyskúšala. Vyšlo to na jednotku. Autor: Petra

FOTKA OD VÁS
Recept Minipavlova so šľahačkou

Pridal: Petra H, 28.11.2020

Kategorie: Múčniky, Dezerty

SUROVINY

Základ:

4 ksbielok
200 gkryštálový cukor
1 lyžičkaocot
1 lyžicakukuričný škrob

Krém:

250 mlrastlinná šľahačka
2 lyžicekakao
podľa chutipráškový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Bielky vyšľaháme s cukrom do tuhého snehu. Ja šľahám vo vodnom kúpeli, aby bol sneh krásne tuhý a cukor rozpustený.
  2. Potom vyberieme z vodného kúpeľa a vmiešame ostatné suroviny. Hmotu dáme do cukrárskeho vrecka a na plech vyložený papierom na pečenie nastriekame kolieska s priemerom asi 5 - 6 cm tak, aby boli uprostred duté - asi 3 poschodia.
  3. Rúru si predhrejeme na 150 stupňov, po vložení plechu znížime teplotu na 140 stupňov a pečieme 15 minút, potom znížime na 130 stupňov a pečieme 75 minút. Pri pečení rúru neotvárať a po dopečení ich najlepšie nechať v rúre vychladnúť.
  4. Plníme parížsku šľahačkou a zdobíme podľa vlastnej fantázie alebo ako ja, do šľahačky kakao a cukor.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU

Tohle je opravdový luxus a dá se říci jednoduchý byť vypadá luxusně 👍

18.5.2020, NejLucka (administrátor) odpovedať00

díky :)

Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť