Langoše s bravčovou masťou

Recept Langoše s bravčovou masťou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vynikajúce langoše. Do cesta sa pridáva bravčová masť. Sú tak ešte jemnejšie ako cesto s kyslou smotanou. Určite vyskúšajte. Autor: Blažena

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

Cesto:

1 kghladká múka
2 lyžičkysoľ
1 kockadroždie
1 lyžičkakryštálový cukor
600 mlmlieko
1 lyžicabravčová masť

Na vrch:

podľa chuticesnak
podľa chutisyr
podľa chutikečup
podľa chutikyslá smotana

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Urobím si kvások z droždia, lyžičky cukru a mlieka.
  2. Keď vykysne spojím s múkou a vymiesim cesto aj s lyžicou masti.
  3. Nechám vykysnúť pol hodiny, rozdelím na 12 bochníkov a vyprážam do zlata.
  4. Potrieť cesnakom, a každý si dá čo má rád - syr, kečup, smotanu.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť