Klasické hovädzie na hubách

Recept Klasické hovädzie na hubách
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Klasický obed - hovädzie na hubách a ako príloha ryža.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Potrebujeme:

500 ghovädzie mäso
1 kscibuľa
hrsťsušené húby
1 kshubový bujón alebo hubové korenie
1 lyžicahorčica
soľ
korenie
červená paprika mletá
olej
solamyl alebo hl. múka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Hovädzie mäso si umyjeme a narežeme na rezance.
  2. Na oleji do zlatista opražíme cibuľu, poprášime ju červenou paprikou premiešame a rýchlo pridáme mäso, aby nezhorkla, podlejeme hubovým vývarom, okoreníme osolíme pridáme horčicu, horúcou vodou sparené huby a dusíme do mäkka.
  3. Keď je mäso mäkké deravou vareškou ho vyberieme a šťavu zahustíme hladkou múkou alebo solamylom rozmiešaným vo vode.
  4. Chvíľu povaríme, pridáme mäso premiešame a môžeme podávať. Dobrú chuť!!!

Zdroj: Pečené, varené s Ivou

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť