Kakaové srdiečka s medovo-kokosovou náplňou

Recept Kakaové srdiečka s medovo-kokosovou náplňou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Milujem vianočné pečenie. Rozvonia celý byt. U nás doma sú obľúbené tieto srdiečka. Pečivo je plnené medovo kokosovou náplňou, je krehké, na jazyku sa srdiečka rozplývajú. Ak vás zaujali, budem rada, keď ich aj vy doma vyskúšate, určite si pochutnáte. Autor: Luckazubata

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Cesto:

230 ghladká múka
5 lyžíchladká múka
70 gpráškový cukor
70 gmleté vlašské orechy
3 lyžicerum
1 bal.vanilkový cukor
1 ksvajce
150 gmaslo

Náplň:

100 gmaslo
4 lyžicemeda
1 lyžicarum
60 gmletý kokos
1 lyžicasmotana

Dozdobenie:

čokoláda
kúsky mandlí

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Zmiešame múku, kakao, cukor a orechy. Pridáme vajcia, rum a maslo nakrájané na kocky. Vypracujeme cesto a uložíme na hodinu do chladničky.
  2. Potom vyvaľkáme na tenký plát a vykrajujeme srdiečka, ktorá kladieme na plech vyložený papierom na pečenie. Pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov asi 10 minút.
  3. Po vybratí z rúry necháme vychladnúť. Maslo nakrájame na kúsky a vyšľaháme s medom a rumom. Pridáme trochu smotany a nakoniec kokos. Dobre prešľaháme. Nezabudnite, že všetky ingrediencie musia mať rovnakú teplotu, inak sa nám krém zrazí.
  4. Srdiečka zlepujeme krémom, nakoniec si rozpustíme čokoládu a srdiečka v nej namáčame. Dozdobíme kúskami mandlí.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť