Kakaové klbká s chuťou škorice

Recept Kakaové klbká s chuťou škorice
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tento rok som skúšala nové recepty. Páčili sa mi niekde také klbká, ktoré sa robia s lisom na cesnak. To by ma nikdy nenapadlo, že na také vianočné pečivo použijem lis na cesnak. Sú chutné, s chuťou kakaa a škorice. Autor: Mineralka

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

250 ghladká múka
100 gpráškový cukor
200 gmaslo
2 ksvanilkový cukor
2 kskakaovy puding
1 lyžičkaškorica
1 ksvajce
na ozdobuperličky od Dr. Oetker

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Z uvedených surovín si urobíme cesto. Dáme uležať do chladničky.
  2. Z cesta tvarujeme malé valčeky alebo guľôčky, ktoré sa nám zmestia do lisu na cesnak.
  3. Pretláčame cez lis a ukladáme na papier na pečenie.
  4. Posypeme perličkami alebo inými ozdobami, ktoré máme doma. Pečieme na 180 stupňov.
  5. Jednoduchý recept, no povedzte. A zapojiť môžete aj deti, určite sa zabavia.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť