Hrnčeková rýchlovka s jahodami

Recept Hrnčeková rýchlovka s jahodami
FOTKA OD VÁS
Recept Hrnčeková rýchlovka s jahodami
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Fantastický koláčik, ktorý je úplne, ale naozaj úplne jednoduchý na prípravu. Postačí zmiešať všetky suroviny podľa postupu a dať piecť. Použila som čerstvé jahody, ale pokojne môžete použiť aj iné ovocie. Autor: Mineralka

FOTKA OD VÁS
Recept Hrnčeková rýchlovka s jahodami
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

1 hrnček = 300 ml
2 hrnčekypolohrubá múka
1 hrnčekpráškový cukor
1/2 hrnčekaolej
1 bal.prášok do pečiva
200 mlmlieko
1 ksvajce
alebo iné ovociejahody

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Z polohrubej múky, práškového cukru, oleja a prášku do pečiva vypracujeme posýpku.
  2. Z mrveničky odoberieme 1/2 hrnčeka bokom a do zvyšku pridáme v mlieku rozmiešané vajíčko.
  3. Pripravíme si menší plech, ktorý vymažeme tukom a vysypeme múkou, vylejeme cesto, poukadáme čerstvé nakrájané jahody a vrch posypeme odobranou posýpkou.
  4. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov asi 25 minút.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť