Hermelínovo paradajková nátierka

Recept Hermelínovo paradajková nátierka
FOTKA OD VÁS
Recept Hermelínovo paradajková nátierka
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Táto nátierka je výborná na čerstvom pečive, ale hodí sa aj ako dip ku grilovanému mäsu alebo na nový zemiak varený v šupke. Je to delikatesa. My ju doma máme veľmi radi a rada ju robievam aj pre návštevu, pretože vždy zapôsobí a každý si pýta recept, aby si ju vedel aj doma pripraviť. Autor: Naďa I. /Rebeka/

FOTKA OD VÁS
Recept Hermelínovo paradajková nátierka

SUROVINY

100 ghermelín
100 gmajonéza
1 ksjarná cibuľka (biela časť)
2 ksparadajka
5 lístkovčerstvá bazalka
1 lyžicaolivový olej
čerstvo drvené korenie
podľa chutisoľ
šťava z polovice citróna

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Majonézu vyšľaháme s olejom, citrónovou šťavou, korením a soľou.
  2. Do misky dáme najemno pokrájanú cibuľku, paradajky (bez zrniečok), hermelín. To všetko premiešame.
  3. Potom pridáme ochutenú majonézu a nasekanú bazalku.
  4. Všetko riadne premiešame a dáme vychladnúť.

Môj blog: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť