Francúzske zemiaky s bravčovým mäsom

Pridal: NajLucka, 18.9.2020
Kategorie: Francúzske zemiaky, Zemiaky, Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Prílohy
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Jednoduché zapečené zemiaky s bravčovým karé, majonézou a syrom.
FOTKA OD VÁS
Pridal: NajLucka, 18.9.2020
Kategorie: Francúzske zemiaky, Zemiaky, Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Prílohy
SUROVINY
Budeme potrebovať:
1 kgzemiak
300 gbravčové karé
2 kscibuľa
200 gmajonéza
50 gstrúhaný syr
soľ
korenie
kôpor
olej
- Cibuľu nakrájame na drobno a zemiaky na tenké plátky.
- Pečieme pri teplote 175 stupňov cca 1 - 1,5 hodiny. Tesne pred koncom vrch posypeme strúhaným syrom. Po upečení vrch posypeme nasekaným kôprom.
Zdroj: Povar
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Francouzské brambory s vepřovým masem.
KOMENTÁRE K RECEPTU