Dvojfarebné čokoládové pralinky plnené višňou z griotky

Recept Dvojfarebné čokoládové pralinky plnené višňou z griotky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Ešte v lete som nakladala domácu griotku a višne som odložila do mrazničky. Teraz som ich vybrala a spotrebovala do domácich čokoládových praliniek. Je to naozaj delikatesa. Autor: Karambola

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:

SUROVINY

tmavá čokoláda
biela čokoláda
višne

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Pripravíme si silikónovú formu na pralinky.
  2. Tmavú a bielu čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli.
  3. Na dno dáme trochu tmavej čokolády, uložíme vykôstkovanú višňu a zakryjeme ju bielou čokoládou.
  4. Necháme pri izbovej teplote trochu stuhnúť a potom odložíme do chladničky. Zo silikónovej formy sa pralinky dobre vyberajú.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť