Chrenová nátierka s údeným mäsom

Recept Chrenová nátierka s údeným mäsom

Pridal: NajLucka, 26.3.2015

Kategorie: Pomazánky, Pašteky, Chrenová pomazánka

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Rýchla, jednoduchá a vynikajúca. Dobrú chuť!

FOTKA OD VÁS

Pridal: NajLucka, 26.3.2015

Kategorie: Pomazánky, Pašteky, Chrenová pomazánka

SUROVINY

Budeme potrebovať:

cca 150 gúdené mäso
1 lyžica(domáca) chrenová pasta
1 lyžicahorčica
nátierkové maslo
soľ
čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso pomelieme a zmiešame s ostanými surovinami. Nakoniec osolíme a okoreníme.
  2. Podávame s čerstvým pečivom a večera alebo raňajky sú na svete. Dobrú chuť!

Zdroj: Vaření a pečení s láskou

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť