Bulgur s tofu a paradajkovou šťavou

Recept Bulgur s tofu a paradajkovou šťavou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Niekedy je potrebné variť zdravo. Zdravo znamená aj chutne. Ja som podávala dnes k obedu fantastické tofu s paradajkami, k tomu bol bulgur a ešte som robila aj fazuľové struky, ktoré som ochutila cesnakom. Pre milovníkov mäsa to síce obed nie je, ale treba si predsa raz za čas oddýchnuť aj od toho kuracieho alebo hovädzieho, či bravčového. Nebojte sa zdravých vecí, veď zdravie máme len jedno. Autor: Kaculle

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

Bulgur

bulgur
voda
štipkasoľ

Tofu + šťava

balenietofu
podľa chutikorenie
3 ksparadajka
1 strúčikcesnak
podľa potrebyvoda

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Bulgur uvaríme podľa návodu. Množstvo je na vás. Toľko, koľko zjete. Najprv si na panvičke opražíme tofu okorenené korením (ja som použila korenie na kurča z LIDL).
  2. Keď nám trošku zozlatne, pridáme nakrájané paradajky (môže ich byť viac ako 3 ks, ale aj menej, záleží na koľko osôb to je). Ja som varila pre 2.
  3. Paradajky trošku na panvici roztlačíme, aby z nich vytiekla šťava. Podlejeme troškou vody a dusíme.
  4. Pridáme nastrúhaný cesnak, necháme ešte minútku dusiť a môžeme podávať.
  5. Kdo chce, môže si dať aj fazuľové struky.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť