Bulgur s tofu a paradajkovou šťavou

Pridal: kaculle, 16.9.2020
Kategorie: Bulgur, Prílohy, Sója, Strukoviny, Zdravé recepty, Fitness, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Niekedy je potrebné variť zdravo. Zdravo znamená aj chutne. Ja som podávala dnes k obedu fantastické tofu s paradajkami, k tomu bol bulgur a ešte som robila aj fazuľové struky, ktoré som ochutila cesnakom. Pre milovníkov mäsa to síce obed nie je, ale treba si predsa raz za čas oddýchnuť aj od toho kuracieho alebo hovädzieho, či bravčového. Nebojte sa zdravých vecí, veď zdravie máme len jedno. Autor: Kaculle
FOTKA OD VÁS
Pridal: kaculle, 16.9.2020
Kategorie: Bulgur, Prílohy, Sója, Strukoviny, Zdravé recepty, Fitness, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
SUROVINY
Bulgur
bulgur
voda
štipkasoľ
Tofu + šťava
balenietofu
podľa chutikorenie
3 ksparadajka
1 strúčikcesnak
podľa potrebyvoda
- Bulgur uvaríme podľa návodu. Množstvo je na vás. Toľko, koľko zjete. Najprv si na panvičke opražíme tofu okorenené korením (ja som použila korenie na kurča z LIDL).
- Keď nám trošku zozlatne, pridáme nakrájané paradajky (môže ich byť viac ako 3 ks, ale aj menej, záleží na koľko osôb to je). Ja som varila pre 2.
- Paradajky trošku na panvici roztlačíme, aby z nich vytiekla šťava. Podlejeme troškou vody a dusíme.
- Pridáme nastrúhaný cesnak, necháme ešte minútku dusiť a môžeme podávať.
- Kdo chce, môže si dať aj fazuľové struky.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Bulgur s tofu a rajčatovou šťávou.
KOMENTÁRE K RECEPTU