Bublanina s čerešňami

Recept Bublanina s čerešňami
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Čerešne sa nám už pomaly začínajú červenať na strome, tak pridávam recept pre inšpiráciu na moju čerešňovú bublaninu, na ktorú nedám dopustiť. Toto základné cesto robievam na každú bublaninu, obmieňam už iba ovocie. Najradšej mám čerešňovú bublaninu, je šťavnatá a chutná, ale ani jahodová alebo malinová nie je zlá. Určite vyskúšajte. Autor: Danka

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

200 gkryštáľový cukor
1 bal.vanilkový cukor
4 ksvajce
100 mlhorúca voda
100 mlolej
1 bal.prášok do pečiva
250 ghladká múka
štipkasoľ
vykôstkované čerešne

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Žĺtky vyšľahať s cukrom, pridať vodu, olej, múku s práškom do pečiva a nakoniec sneh z bielkov vyšľahaný so štipkou soli.
  2. Naliať do malého pekáčika (32x22cm), poklásť vykôstkovanými čerešňami.
  3. Piecť asi 35 minút na 180 stupňov.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť