Bábovka alá Naty

Pridal: Reny Naty A., 7.4.2021
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
V jednoduchosti je krása. Tradičná bábovka, lahodne jemná a nadýchaná. Podávame ku kávičke.
FOTKA OD VÁS
Pridal: Reny Naty A., 7.4.2021
SUROVINY
350 gpolohrubá múka
250 gkryštálový cukor
4 ksvajce
180 mlkokosový olej
90 mlmlieko
90 mlsmotana na šľahanie
1/2 bal.prášok do pečiva
1 bal.vanilkový cukor
1 kscitrónová kôra
2 lyžicerum
- Cukor a vanilkový cukor vymiešame do peny so žĺtkami, miešame tak dlho, až to vyzerá skoro ako majonéza.
- Potom pomaly pridáme olej, mlieko so šľahačkou a potom primiešame po lyžiciach múku zmiešanú s práškom do pečiva a citrónovou kôrou (stále pri tom mixujte!). Áno, a ten rum nezabudnite!
- Miešame mixérom cca 3 minúty a potom zľahka primiešame sneh z bielkov.
- Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 160 stupňov pri horúcom vzduchu cca 50 minút.
Zdroj: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Bábovka alá Naty.
KOMENTÁRE K RECEPTU