Selská cuketová baba, ktorú milujú aj mäsožravci

Recept Selská cuketová baba, ktorú milujú aj mäsožravci
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Geniálny letný obed, na ktorom si pochutnajú aj milovníci mäsa. Samozrejme, toto jedlo možno pripraviť na milión spôsobov, dá sa použiť všetko, čo nájdete v chladničke, ale najlepšia je stále kombinácia šunky, cukety, údeného syra a kyslej smotany. Autor: Mineralka

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

2 kscuketa
150 gšunka
200 gúdený syr
2 ksvajce
4 strúčikycesnak
2 lyžicekyslá smotana
1/2 bal.prášok do pečiva
1 hrnčekstrúhanka
podľa chutibylinky
soľ
korenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na hrubom strúhadle nastrúhame cukinu aj so šupkou. Pridáme nastrúhaný syr, smotanu, nakrájanú šunku, nasekané bylinky, soľ, čierne korenie, vajíčka, prelisovaný cesnak, prášok do pečiva a strúhanku (trošku strúhanky odložíme na vysypanie formy).
  2. Premiešame a hmotu navrstvíme do maslom vymasteného a strúhankou vysypaného vyššieho plechu a dáme piecť.
  3. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov asi 40 minút - sledujeme.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť