Rozlietaný španielsky vtáčik

Recept Rozlietaný španielsky vtáčik
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Keď sa vám nechce rolovať, tak to pripravte takto :)

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

roštenec alebo zadné hovädzie
cibuľa
slanina
olej
masť
horčica
soľ
korenie
vývar
vajce
nakladaná uhorka
párok
zápražka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Nakrájame tri cibule a necháme v hrnci zosklovatieť.
  2. Pridáme na kúsky nakrájanú slaninu a necháme zľahka vyškvariť. Na plátky nakrájané mäso (roštenec alebo zadné hovädzie) potrieme z oboch strán horčicou, osolíme a okoreníme a necháme na cibuľke zatiahnuť. Potom zalejeme vývarom a zatvoríme tlakový hrniec.
  3. Necháme cca pol hodiny, podusíme a potom mäso z hrnca vyberieme. Počas dusenia si nakrájame 3 uvarené vajíčka, 4 stredné nakladané uhorky a 2 párky na kocky.
  4. Po vybratí mäsa z hrnca pridáme do omáčky nakrájané suroviny a zľahka povaríme. Omáčku dochutíme podľa chuti a zahustíme. Potom vložíme mäso späť do omáčky.

Zdroj: Vaření a pečení s radostí

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť