Rozlietaný španielsky vtáčik

Pridal: NajLucka, 4.3.2021
Kategorie: Hovädzie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Keď sa vám nechce rolovať, tak to pripravte takto :)
FOTKA OD VÁS
Pridal: NajLucka, 4.3.2021
Kategorie: Hovädzie mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
SUROVINY
roštenec alebo zadné hovädzie
cibuľa
slanina
olej
masť
horčica
soľ
korenie
vývar
vajce
nakladaná uhorka
párok
zápražka
- Nakrájame tri cibule a necháme v hrnci zosklovatieť.
- Pridáme na kúsky nakrájanú slaninu a necháme zľahka vyškvariť. Na plátky nakrájané mäso (roštenec alebo zadné hovädzie) potrieme z oboch strán horčicou, osolíme a okoreníme a necháme na cibuľke zatiahnuť. Potom zalejeme vývarom a zatvoríme tlakový hrniec.
- Necháme cca pol hodiny, podusíme a potom mäso z hrnca vyberieme. Počas dusenia si nakrájame 3 uvarené vajíčka, 4 stredné nakladané uhorky a 2 párky na kocky.
- Po vybratí mäsa z hrnca pridáme do omáčky nakrájané suroviny a zľahka povaríme. Omáčku dochutíme podľa chuti a zahustíme. Potom vložíme mäso späť do omáčky.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Rozlítaný španělský ptáček.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Duszona wołowina z dodatkami.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Schnelle Rinderrouladen-Pfanne an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Spanyolmadár „szétterítve”.
KOMENTÁRE K RECEPTU