Nepečené včelie úle poliate čokoládou

Recept Nepečené včelie úle poliate čokoládou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Fantázia! Kto vymyslel tieto úliky, chcela by som sa mu poďakovať: D. Nepečené, chutné a pekne to vyzerá. Je to síce piplačka, ale o to viac ma teší, keď každému doma chutia. Autor: Marta

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

200 gdetské piškóty
100 gpráškový cukor
100 gmaslo
2 lyžičkykakao
1 bal.vanilkový cukor
4 lyžicerum
4 lyžicemlieko

Krém:

80 gmaslo
50 gpráškový cukor
1 ksžĺtok
4 lyžičkyrum
35 ksokrúhle piškóty

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Piškóty rozdrvíme valčekom na cesto alebo pomocou kuchynského mixéra na jemný prášok. Pridáme ostatné suroviny a vypracujeme cesto.
  2. Maslo, cukor, žĺtok a rum vymiešame na hladký krém.
  3. Z pripraveného cesta odoberáme menšie kúsky, ktoré dávame do formičky. Druhou stranou varešky urobíme dierku, do ktorej dáme krém a priklopíme piškótou.
  4. Necháme deň alebo dva dni odležať, aby piškóta zmäkla a môžeme ich podávať.
  5. Celý úľ môžete poliať čokoládou.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť