Kapustnica bez zahusťovania
Výborná polievka z údených rebier a kyslej kapusty bez použitia múky na zahustenie. Dobrú chuť!
Pridal: NajLucka, 3.6.2015
Kategorie: Kapustnica, Polievky, Najlepšie polievky
SUROVINY
Budeme potrebovať:
1000 gúdené rebrá
300 gkyslá kapusta
3 ksbobkový list
5 gulieknové korenie
3 strúčikycesnak
4 ksväčšie zemiaky
soľ
čierne korenie
podľa potrebyocot
podľa potrebycukor
tégliksladká smotana
téglikkyslá smotana
- Rebrá spolu s korením a celým olúpaným cesnakom uvaríme domäkka. Vývar scedíme, mäso oberieme a pokrájame.
- Do údeného vývaru dáme na kocky pokrájané zemiaky, osolíme podľa chuti. Po cca 5 minútach pridáme pokrájanú (eventuálne prepláchnutú) kapustu a varíme cca 12 minút.
- Pridáme obe smotany. Podľa chuti pridáme ocot, cukor, eventuálne soľ a korenie. Nakoniec pridáme obrané mäso a prehrejeme. Dobrú chuť!
Ďakujeme za povolenie na zdieľanie receptu od skvelej
kuchárky - Naďa Indruchová
Zdroj: Vaření s Tomem
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Zelňačka bez zahušťování.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Kapuśniak bez zasmażki.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Sauerkrautsuppe ohne Andicken an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Tejfölös-tejszínes káposztaleves.
KOMENTÁRE K RECEPTU